Mjölig kladdkaka plus Blondie n Blondie :D

Kom just hem från ida, vi har bakat bladdkaka och sett blondie n blondie! :D Ja.. blonda som vi är så gick det ju inte så bra att baka eftersom att vi råkade blanda allt samtidigt i samma skål när man egentligen ska blanda mjöl, kakao och hmm.. nått mer var för sig och sen blanda ihop allt. Plus att det blev 1 dl för mkt mjöl... A filmen var ju bra i alla fall! ;D Har so prov på fredag och kan typ ingenting plus att jag ska skriva ca 5 sidor om digerdöden till fredag också och hittils har jag bara skrivti 2 o en halv -.- Aja måste gå nu ska försöka somna tidigt så jag hinner fixa mig imorn. Juste vi har ju skoljoggen imorn också (Tråkigt!) Men man skulle i alla fall få fika också så jag klarar mig nog ;) Men nu ska jag gå och försöka somna.

Pusshej!

hejsan

Är hos ida och nöter data medans hon äter, ska kanske ut och träffa mer folk senare. skippade  karatärsdansen i slutet av dan, vi skulle tydligen ha hiphop med nån folkdans gubbe :S det värkade inte riktigt hänga ihop.. Ska gå nu i alla fall kanske uppdaterar senare.

puss


Svensk folkdans! :D :D :D

Kom hem från skolan för ett tag sen, detta måste ha varit den segaste dan nånsin! Vi hade först boxning och det var asjobbigt, sen balettens historia, gick till bowlingen och läste om det med olivia men ingen av oss fattade ett skit, sen typ 2 timmars lunch då vi bara satt i cafeterian och kaxade med nån 11åring :SS Sen svensk folkdans!:D Vi skuttade typ runt i en ring och sjöng typ "jag vill betala dig..rajrajhrajraj på ryggen!" Lät typ som nån prostituerad eller nå :S Har en marabou nu i alla fall och mina uggs som jag har beställt från dinsko har kommit =)


HejHej!♥

Sitter och äter chips och chattar med massa folk samtidigt som jag kollar vilka som är nominerade i blogg awards! Själv har jag röstat på Foki i massa kategorier, tkr hon e så himla söt och hennes blogg är jätte kul att läsa =) ( http://fokis.se/ ) Haha känner mig lite dum, tittade nys på Kissies intervju där hon berättar att hon har byggt upp den här bitchiga karaktären och att hon tror att hon e så jävla bra och snygg och allt för att få läsare, har alltid trott att hon hade den personligheten ^^ XP Nån annan som har röstat på sin favritblogg? :)

Luleå i helgen

Har just kommit hem från skolan. Här e lite bilder från i helgen när jag var i luleå ^^



          var bara tvungen att ladda upp den här lejda saken..


       rosa mjukisar från cubus =)


Tråkar


                    chattar med inez och elin :)

                   silverschampo

Fredagsmys!

Hejsan^^

Välkommen till min nya blogg! I den här bloggen kommer ni kunna läsa om min vardag,

mina vänner, skolan kanske, kanske kläder och dans såklart eftersom att jag går dansklass och lite allt möjligt!^^


Medans alla är på discot ikv e jag hemma och fredagsmyser bara ^^
Har just använt mitt silverschampo igen, vart ingen stor skillnad men ganska bra i alla fall. Har inge kul att skriva om just nu men kan ladda upp lite bilder från dagen. :P Kanske uppdaterar lite senare ikv men just nu ska jag gå till tvn och mysa med chips och cola!

Pusshej♥




            
ser ut som en treåring...


                                 
olivia
                   


                        
snyggingar


       
              kinder maxi♥

                     svansjön idag på baletten...långtråkig^^

          


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0